Coaching & Mentoring

Til enkeltpersoner og enkeltmandsvirksomheder tilbydes følgende to modeller:

  • Et forløb på 5 gange á 50 min. (første gang 75 min.). Her er den samlede pris er i alt kr. 4.600 + moms, svarende til kr. 920 + moms pr. gang. Forløbet betales samlet efter første session enten via MobilePay eller faktura.
  • Enkeltsessioner á 50 min. (første gang 75 min.), hvor prisen er kr. 990 + moms pr. gang. Betaling ifm. hver session via MobilePay eller faktura.

Du behøver ikke vide på forhånd, hvor ofte du ønsker, at vi mødes. Der kan være fordele i at køre intensive forløb og fordele i at planlægge forløb med én gang pr. måned. Det kommer også meget an på dit behov og valg af fokus, hvilket vi kan tale nærmere om første gang, hvor der er sat ekstra tid af.

Tidspunkter kan vi aftale fra gang til gang, og ønsker du at flytte en tid, kan du blot forhøre dig om ledige tidspunkter. Det indgår dog i aftalen, at afbud skal meldes pr. sms (ikke mail) mindst 24 timer forud. Aflyses senere opkræves kr. 400 i gebyr, og udebliver du eller glemmes en aftale, opkræves du det fulde beløb (eller sessionen tabes, hvis den indgår i forløb på 5 gange).

Alt foregår naturligvis i fuld fortrolighed.

Jeg har rigtig gode erfaringer med at tilbyde sessioner  telefonisk, og vi kan også aftale at 'mødes' online eller som fokuserede walk ’n talk (afhængig af vejr og vind). Dette aftales undervejs.

Coaching/mentoring/rådgivning-sessionerne kan også foregå i hyggeligt og uforstyrret lokale nær Hareskovby i hovedstadsområdet og med bus lige til døren. Hareskoven er meget tæt på, så du kan overveje at kombinere sessionerne med en god og tænksom gåtur efterfølgende.

***

For virksomheds- og institutionsaftaler indgås særskilt aftale.